Star Wars -fanin unelma: Luke Skywalkerin ase myydään huutokaupassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Star Wars -elokuva on ollut yksi alkaneen vuoden suurimmista teemoista viihdealalla, kun saagan uusin elokuva sai viimein ensi-iltansa. Nyt elokuvan faneille on saatu unelmoitavaa, kun Luke Skywalkerin alkuperäinen DL-44 -ase on tulossa myyntiin huutokaupassa.

Imperiumin Vastaisku -elokuvassa käytetyn aseen lähtöhinta on 200.000 dollaria, eli noin 180.000 euroa.

Tätä nimenomaista hiilikuidusta valmistettua yksilöä Skywalkerin näyttelijä Mark Hamill käytti kuvattaessa elokuvan taistelukohtauksia. Ase myydään nyt toisen kerran, sillä se päätyi nykyiselle omistajalleen huutokaupassa vuonna 1998. Nyt se myydään Los Angelesissa 28. tammikuuta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat