Nainen poistatti pisamansa nestemäisellä typellä – karmaiseva seuraus

Viihdeuutiset · Annika Kela

46-vuotiaan kiinalaisnaisen kasvot ovat vaurioituneet pieleen menneen kauneushoidon seurauksena Shaanxissa, Kiinassa. Rouva Wang oli hakeutunut ystäviensä suosittelemalle klinikalle, koska hän halusi päästä eroon kasvoissaan olevista pisamista.

Nainen oli kuullut eräältä ystävältään uudenlaisesta hoitokeinosta, jossa käytettiin nestemäistä typpeä. Ystävä oli kertonut, että hoitajat eivät saaneet suorittaa hoitoa, mutta hän tunsi eläinlääkärin, joka oli tottunut käsittelemään nestemäistä typpeä työssään ja tiesi kuinka hoito tehdään.

People’s Daily Online -sivuston mukaan Rouva Wang halusi kokeilla hoitoa ja hän maksoi eläinlääkärille 1395 euroa operaatiosta. Wangin kauhuksi lääkäri suihkutti hänen ihoonsa nestemäistä typpeä ja sen seurauksena hänen kasvoihinsa muodostui paleltumia.

Lääkäri vakuutti, että kasvot kuoriutuisivat seuraavien viikkojen aikana ja iho parantuisi, mutta niin ei kuitenkaan käynyt. Naisen kasvoihin oli muodostunut palovammoja muistuttavia arpia ja sen lisäksi hänellä oli edelleen pisamia. Nainen on kironnut huonoa onneaan ja puoskarilääkäriä.

Wang teki asiasta poliisille ilmoituksen, Eläinsairaalan johtaja kertoi, että operaatioon osallistuneita henkilöitä on rangaistu. Johtajan mukaan nestemäistä typpeä käytetään eläinsairaalassa siitosorien ja sonnien siemennesteen jäädyttämiseen eikä missään nimessä ihmisten kauneusoperaatioihin.