Poika näki lentokoneen – reaktio vailla vertaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aikuiset ilostuvat nähdessään lastensa innostuvan ja reagoivan vahvasti uusiin asioihin. Monet pienet lapset innostuvat heitä ihmetyttävistä asioista kuten lentämisestä, minkä vuoksi lentokoneetkin ovat erityisen jännittäviä kapistuksia.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, kun pienen pojan isä on mennyt lapsensa kanssa katsomaan lentokoneita. He ovat jonkin lentokentän läheisyydessä parkkipaikalla, jonka yli lentokoneet lentävät kovalla vauhdilla.

Poika katsoo innostuneesti heidän ylitseen lentävää lentokonetta. Pojan reaktio on todella huvittava, sillä pojan ilmeestä paistavat innostuminen ja jännitys niin kirkkaasti, että ne eivät voi jäädä keneltäkään huomaamatta. Tästä kokemuksesta poika tulee varmasti kertomaan eteenpäin vielä pitkään.