Isä sai tietää tulevan lapsensa sukupuolen – taju kankaalle heti!

Viihdeuutiset · Annika Kela

New Yorkin Mastic Beachilla järjestetyt vauvakutsut ovat saaneet yllättävän käänteen. Perheenisä nimittäin pyörtyi kesken juhlien, kun hänelle selvisi tulevan lapsen sukupuoli. Vaimo oli onnistunut pitämään asian mieheltään salassa.

Metro-lehden mukaan 38-vuotiaan Julion ja 35-vuotiaan Karin perheessä oli entuudestaan neljä tytärtä. Molemmat vanhemmista toivoivat, että viides lapsi olisi poika. Vaimo päätti paljastaa sukupuolen juhlissa kakun avulla. Kakun täytteet olivat joko vaaleanpunaisia tai sinisiä riippuen siitä kumpi lapsi oli tulossa.

Isä oli selvästikin hermostunut, kun hän leikkasi kakkua. Kun miehelle paljastui, että kakku oli sisältä sininen, kaatui hän lattialle. Vieraat huusivat ja kiljuivat ilosta, eikä kukaan näyttänyt tajunneen, että isä oli pyörtynyt. Tilanteen rauhoituttua mies nousi onneksi lopulta takaisin jaloilleen.