Kiinalaisyritys palkitsi työntekijänsä – jokaiselle puhallettava seksinukke

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinan Guangzhoussa sijaitseva teknologiafirma on päättänyt palkita työntekijänsä hyvästä tuloksesta erikoisella bonuksella. Rahapalkinnon sijaan työntekijöille nimittäin jaettiin puhallettavia seksinukkeja.

Yrityksen toimitusjohtaja Wang Yuzhi uskoo bonuksen motivoivan työntekijöitä myös tulevaisuudessa tehokkaisiin ponnisteluihin. People’s Daily Online -sivuston mukaan yrityksen nimeä ei ole kerrottu julkisuuteen.

Työntekijät ovat julkaisseet Weibo-palvelussa kuvia yrityksen antamista palkinnoista, jotka jaettiin työntekijöille yrityksen jokavuotuisissa juhlissa. Seksinuken lisäksi jaossa oli kastikepurkkeja, hedelmiä ja soijakastikkeita. Toimitusjohtajan mukaan mielekkäät ja erikoiset lahjat ovat parempi palkinto kuin pelkkä rahabonus.