Mies masturboi autossa – menetti henkensä

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Autoa ajaessa kuskin huomion tulee olla ainoastaan omassa ajamisessa ja muussa liikenteessä. Eräs mies oli kuitenkin tylsistynyt ajaessaan ja päättänyt viihdyttää itseään aikuisviihteellä. Mies ei valitettavasti saanut kuitenkaan kaipaamaansa onnellista loppua masturboinnille vaan kolaroi autonsa kohtalokkaasti.

58-vuotias kuljettaja ajoi housut nilkoissa kohtalokkaan kolarin. Miehen keskittyminen oli herpaantunut hänen katsoessaan aikuisviihdettä ja masturboidessaan autoa ajaessa. Hän oli menettänyt autonsa hallinnan, minkä seurauksena auto oli kierinyt ympäri ja mies oli lentänyt auton kattoluukusta läpi.

Daily Mail -lehden mukaan mies oli katsonut aikuisviihdettä puhelimestaan kolarin tapahtuessa ja masturboinut, minkä vuoksi hänen housunsa olivat olleet nilkoissa pelastusyksikön tullessa paikalle. Jones ei ollut pitänyt turvavyötä kiinni, mistä johtuen hän oli törmäyshetkellä singahtanut kattoluukusta läpi. Jones menehtyi kolaripaikalla saamiinsa vammoihin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.