Angelina Jolie: ”Toivottavasti lapsistani ei tule näytelijöitä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Angelina Jolie oli mukana tekemässä uutta Kung Fu Panda 3 -lastenelokuvaa. Jolie otti projektiin mukaan myös omat lapsensa, jotka saivat toimia ääninäyttelijöinä elokuvassa esiintyville hahmoille.

Angelina Jolien ja Brad Pittin lapset Shiloh, Zahara, Knox ja Pax toimivat ääninäyttelijöinä äitinsä kanssa uudessa Kung Fu Panda 3 -elokuvassa. Jolie on kuitenkin sanonut Huffington Post -lehden mukaan, että hän ei toivoisi hänen lastensa valitsevan näyttelijän ammattia.

40-vuotias Jolie kertoi Today-lehden tekemässä haastattelussa, että ei haluaisi nähdä lasten valitsevan näyttelemistä. Hän ja Brad Pitt toivoisivat, että lapset ainakin kokeilisivat ensin jotakin muuta ammattia ennen kuin päättävät lähteä kulkemaan vanhempiensa jalanjälkiä näyttelijän uralla.

Jolie kertoi kuitenkin, että oli todella otettu siitä miten ammattimaisesti hänen lapsensa hoitivat ääninäyttelemisen animaatiossa. Lapset olivat ottaneet työn vakavasti ja jännittäneet sitä miten hyvin he tulisivat pärjäämään.