Luostarista löytyi kannabisviljelmä – nunnat ongelmissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kalifornialainen The Sisters of the Valley -nunnaluostari on ajautunut ongelmiin virkavallan kanssa, sillä luostarin kannabisviljelmä on todettu laittomaksi. Vuosien ajan nunnat ovat kasvattaneet pienessä luostarissaan kannabista ja valmistaneet siitä CBD-öljyä sairaiden hoitamista varten.

New Age -seurakuntaan kuuluvat nunnat ovat kieltäytyneet tuhoamasta viljelmiään. Vaikka kaliforniassa kannabiksen käyttö lääkkeenä on laillista, on sen kasvattaminen kielletty.

Viranomaisten mukaan luostarilla ei ole lupaa kasvattaa kannabista ja nyt viranomaiset uhkaavat takavarikoida kasvit ja tuhota viljelykset. Vaikka monet kansalaisista ovat puolustaneet nunnien toimintaa, tulee se todennäköisesti päättymään lähitulevaisuudessa.