Lisämotivaatiota treenaamiseen? Ota mallia vauvoista

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni treenaava ihminen kokee välillä kaipaavansa hieman lisämotivaatiota, minkä vuoksi inspiraatiota omien tavoitteiden suhteen lähdetään etsimään muualta. Sosiaaliset mediat ovat pullollaan kauniita ja lihaksikkaita ihmisiä, jotka neuvovat erilaisia treenejä muille. Tällä kerralla kuitenkin vauvat näyttävät aikuisille mallia.

Hauskalla YouTube-videolla nähdään miten vauvat ja taaperot kuntoilevat. Pikkuiset treenaavat innoissaan ja kokeilevat hymy huulilla vanhempiensa käsipainoja ja crosstrainer-laitteita. Välillä kova yrittäminen ei johda onnistuneeseen lopputulokseen, mutta se ei näytä heitä häiritsevän.

Videolla pienet vauvat ja taaperot näyttävät miten he saavat hyötyliikuntaa. He keinuvat, tekevät kyykkyjä, yrittävät punnertaa vanhempiensa opastuksella ja tehdä vatsalihasrutistuksia. Yksi vauva vetää jopa omaa treenituntia, jossa aikuiset ottavat mallia vauvasta ja yrittävät toistaa lapsen jokaisen liikkeen perässä.