Trolls-animaation traileri julkaistiin – muistatko näitä hahmoja?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Dreamworks-tuotantoyhtiö uutisoi aiemmin Trolls-elokuvasta, jossa tultaisiin näkemään pääosissa monille aikuisille lapsuudesta tutut pystytukkaiset peikkohahmot. Nyt Trolls-animaation ensimmäinen traileri on julkaistu ja se näyttää melko lupaavalta.

Dreamworks on julkaissut Trolls-elokuvan trailerin, jossa esitellään animaation hauskat trollit. Trollit ihastuttavat värikkäillä hiuksillaan ja persoonallisilla piirteillään. Trolleina ääninäyttelevät muun muassa Justin Timberlake, Anna Kendrick, Russell Brand, Icona Pop ja Gwen Stefani.

Shrek-animaation luojat ovat herättäneet henkiin jälleen 90-luvulta tutut trolli-lelut animaation muodossa. Nykyään trollit tarkoittavat internetissä häiriköiviä ihmisiä, mutta aiemmin trolli olivat monien lasten suosikkileluja.