Vessasta paljastui hervoton näky: ”Joku nauroi joku toinen ei”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailma on pullollaan tilanteita, joita toinen ihminen voi pitää hauskana ja toinen taas samaan aikaan karmaisevana. Riippuen tietenkin näkökannasta ja siitä miten omakohtainen tilanne on. Tunnetusti vahingonilo on se paras ilo.

Parhaillaan sosiaalisessa mediassa leviää valokuva vessasta, jossa näyttää olevan melko suuri määrä märkää betonia levinneenä vessanpöntön päälle ja lattialle. Kuvatekstissä otoksen Facebookin SLANGINYT-ryhmässä julkaissut Teemu Paussu kertoo hieman enemmän.

– Kävi sitten tällä viikolla yhdessä stadilaisessa talossa näin, että tekivät valuja katolla ilmanvaihtohormin vieressä ja hups, jonnekin se märkä betoni hävisi ylhäältä. Raksakundit sitten kohta kuulivat, että se betonierä on löydetty… Joku nauroi, joku toinen ei…

Katso kuva tästä.