Mies pakotti elokuvatarkastajat katsomaan 10 tuntia maalin kuivumista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin brittitoimittaja Charlie Lynesta, joka keräsi Kickstarter-joukkorahoituksen avulla rahaa poikkitaiteelliseen elokuvaansa, joka tulisi toimimaan elokuvarajoituksia ja -tarkastajia protestoivana teoksena. Lyne sai rahoituksen avulla 10-tuntisen elokuvansa valmiiksi.

Lyne kuvasi saamansa rahoituksen avulla Telegraph-lehden mukaan kymmenen tuntia ja seitsemän minuuttia maalin kuivumista. Lyne on tempauksellaan pakottanut elokuvatarkastajat katsomaan tylsähkön elokuvansa alusta loppuun saakka pystyäkseen määrittämään elokuvalle sopivan ikärajasuosituksen.

Charlie Lyne julkaisi Twitter-kanavallaan kuvan, josta nähdään, että Paint Drying -niminen elokuva sai lopulta British Board of Film Classification -tarkastajilta U-merkinnän, joka tarkoittaa elokuvan sisällön olevan sopiva kaikille. Lyne näyttäisi olevan tyytyväinen projektiin ja kirjoittikin kuvan yhteyteen, että hänen keräämänsä rahat käytettiin hyvin.