Aamu-uniset huomio! Nämä niksit kannattaa muistaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Iltansa mielellään valvoville ihmisille aamut voivat olla hankalia. Yökukkujat ovat yleensä aamuisin kiireisiä, koska he torkuttavat herätyskelloaan viimeiseen asti pystyäkseen nukkumaan mahdollisimman pitkään. Tästä johtuen aamut ovat yhtä kaaosta ja kaipaavat jokaisen helpotuksen, joka on saatavilla.

Huffington Post keräsi hyviä vinkkejä aamu-unisille, jotka tulevat luultavasti rakastamaan näitä kiirettä helpottavia niksejä.

1. Pelkkä huulimeikki

Jos sinulla ei ole aikaa meikata, kevyt meikkipohja huulipunalla varustettuna riittää mainiosti luomaan huolitellun tyylin kasvoille.

2. Huivi

Jos et ehdi miettimään mitään tyylikästä asukokonaisuutta, pystyt helposti nostamaan arkisen paidan uudelle tasolle tyylikkään huivin avulla.

3. Järjestä tuotteet

Järjestä helposti ja nopeasti käden ulottuville kaikki tuotteet, joita tarvitset aamuisin. Laita vierekkäin esimerkiksi deodorantti, hajuvesi, rasva, hammasharja ja meikit, joita käytät päivittäin nopean arkimeikin tekemiseen.

4. Kuivashampoo

Suihkuttele illalla hiuksiin kuivashampoota. Se leviää tasaisesti hiuksiisi yön aikana ja saa aikaan tuuhealta ja puhtailta näyttävät hiukset, jotka tarvitsevat pesua vasta työpäivän jälkeen.

5. Vaatteet ja laukku valmiiksi

Tämä säästää aamulla aikaa, kun et joudu miettimään juuri heränneenä mitä laittaisit päällesi tai mitä tarvitset mukaasi. Jos aivosi ovat kirkkaimmillaan iltamyöhäällä, käytä niitä silloin.