Amber Rose ja Kanye West ilmiriidoissa – törkeä seksipaljastus Twitterissä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räppäri Kanye West on ajautunut riitoihin ex-tyttöystävänsä Amber Rosen kanssa. Sanasota sai alkunsa, kun Kanye kirjoitti Wiz Khalifalle osoitetun viestin Twitterissä. Viesteissä mies muun muassa haukkui Amberia strippariksi ja onnenonkijaksi.

Daily Mail -lehden mukaan Rose huomasi viestit ja päätti julkaista Kanye Westiä koskevan viestin sosiaalisessa mediassa. Nainen teki paljastuksen heidän seksielämästään. Amber nimittäin kysyi Kanyeltä Twitterissä onko tämä vihainen, kun hän ei enää koskettelemassa räppärin peräaukkoa.

Pian Amberin tekemän Twiitin jälkeen Kanye West poisti suuren osan Wiz Khalifalle ja Amberille osoitetuista viesteistä. Räppäri todennäköisesti katui kirjoittamiaan julkisia viestejä, sillä hän tajusi, että Amber ei pelkäisi paljastaa yksityiskohtia heidän yhteisestä elämästään.