Kanye West julkaisi kuvan poikavauvasta – fanit sekosivat

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räppäri Kanye West on julkaissut Instagramissa kuvan tyttärestään North Westista, joka ruokkii tuttipullolla pientä poikavauvaa. Kuvan julkaisemisesta nousi välittömästi kohu Westin fanien keskuudessa, sillä kaikki luulivat, että kuvassa on perheen kuopus Saint West.

Daily Mail -lehden mukaan Kim ja Kanye ovat piilotelleet vauvaansa julkisuudelta eikä pienokaisesta ole julkaistu vielä ainuttakaan valokuvaa. Myöhemmin Kim Kardashian paljasti, että kuvassa esiintyvä vauva on Northin serkkupoika.

Pienestä serkustaan huolehtiva North on osoittanut olevansa ihastuttavan avulias. Kanye on todennäköisesti saanut hyvät naurut faniensa jekuttamisesta. Serkkupoikaa olisi nimittäin voinut helposti luulla Kanyen pojaksi.

everything.

Kuva, jonka Yeezus. (@privatekanye) julkaisi