Pariskunta rakastui Instagramissa – kosinta ensitapaamisella!

Lifestyle · Annukka Heikkilä

Erica Harris ja Arte Vann rakastuivat Instagramin välityksellä toisiinsa. Pariskunta asuu tuhansien kilometrien päässä toisistaan, mutta pari tutustui ja piti yhteyttä toisiinsa sosiaalisen median avulla. Kun pariskunta pääsi viimein tapaamaan toisensa, he menivät heti lentokentällä kihloihin.

Murrietassa Kaliforniassa asuva kolmen lapsen äiti Erica Harris rakastui newyorkilaisen Arte Vannin kanssa Instagramissa. Pariskunta lähetteli toisilleen viestejä, runoja ja pieniä videoita, kunnes he pääsivät viimein tapaamaan toisensa. Vain sekuntien kuluttua ensitapaamisesta Vann kosi Harrisia, joka antoi epäröimättä miehelle myöntävän vastauksensa.

Harris ja Vann tutustuivat toisiinsa vuosi sitten ja päättivät viestittelyn perusteella antaa yhteiselle elämälleen mahdollisuuden ilman, että olivat kertaakaan tavanneet toisiaan kasvotusten. Kun Vann laskeutui liukuportailla Harrisin luo lentokentällä, Harris hyppäsi heti Vannin syliin ja suostui kosintaan.