Brittimies joi ämpäreittäin Vodka-Red Bullia – henki lähti

Ohhoh! · Annika Kela

Thaimaan Bangkokissa lomailleen brittituristin matka päättyi traagisella tavalla, kun 29-vuotias Peter Nicholson menehtyi alkoholimyrkytykseen 36 tuntia kestäneen juhlimisen seurauksena. Mies oli juonut vuorokauden aikana olutta, useita shotteja ja niiden lisäksi neljä ämpärillistä Vodka-Red Bullia.

Lasten hiekkalaatikkoleluihin kuuluvaan ämpäriin tarjoiltavat juomat ovat suosittuja Thaimaassa ja ne ovat yleensä erittäin vahvoja. Kaverukset olivat juhlineet lomansa alkamista ja jo ensimmäisenä päivänä juhlat riistäytyivät käsistä. Daily Mail -lehden mukaan ystävät vakuuttivat, että he olivat myös välillä juoneet vettä.

Siitä huolimatta Nicholson sai myrkytyksen ja hän menehtyi. Verikokeet ovat paljastaneet, että Peterin veressä oli vaarallinen määrä alkoholia. Lomaansa juhliessa mies oli selvästi menettänyt kontrollin ja sillä oli traagiset seuraukset. Peterin tapaus on karu muistutus siitä, että liiallinen alkoholin nauttiminen on vaarallista ja se voi jopa tappaa.