Nyt tuli kallis onnettomuus! Luksusautoja kuljettanut rekka kaatui

Autot Lux · Annika Kela

Liikenteen hidastumissta ihmetelleen rekkakuskin kuvaamalle videolle on tallentunut hurja näky Ranskassa. Hidastumisen syyksi nimittäin paljastui raju onnettomuus, jonka seurauksena rekka oli kaatunut lasteineen kyljelleen.

Silminnäkijöiden yllätykseksi rekan kyydissä oli ollut poikkeuksellisen arvokas lasti, nimittäin luksusautoja. Kuskin kuvaaman videon perusteella tiellä makasi kaksi Lamborghinia, Ferrari ja Dodge Viper.

Osa kyydissä olleista ökyautoista oli laskeutunut tielle katolleen. Mirror-lehden mukaan kolari on tullut kalliiksi, sillä vahinkojen on arvioitu nousevan satoihin tuhansiin euroihin. Toivottavasti hurjasta kolarista huolimatta henkilöiden loukkaantumisilta vältyttiin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat