Donald Trumpille raju sivallus – Loser.com muuttui Trumpin Wikipedia-sivuksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Loser.com -nettisivuston omistajat ovat hiljattain päivittäneet sivunsa. Tällä kertaa Loser.com-sivuston pilan kohteena on Yhdysvaltain presidenttiehdokas Donald Trump. Ihmiset, jotka avaavat selaimellaan Loser.com -osoitteen, päätyvät Donald Trumpin Wikipedia-sivuille.

Daily Mail -lehden mukaan Loser.com on aiemmin tehnyt saman tempun muun muassa Kanye Westille, Al Gorelle ja Barack Obamalle. Nettipilailusivujen fanit huomasivat, että Donald Trump ilmestyi sivuille hävittyään Iowassa järjestettyjen esivaalien äänestyksessä ehdokas Ted Cruzille.

Loser.com -domainin omistajat ovat käyttäneet sivustoa nettipiloihin jo 15 vuoden ajan. Domainin on huhuttu olevan arvoltaan noin 7.000 dollaria. Jää nähtäväksi kuinka kauan Donald Trump esiintyy sivuston pilailun kohteena.