Fani vitsaili naiskoomikon kustannuksella – ei olisi kannattanut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa sosiaalisen median hienoutta on se, että kuka tahansa pystyy löytämään mitä tahansa ja lähes kenen tahansa julkaisemana. Tämän vuoksi monien kannattaakin miettiä mitä lähtee omalla nimellä julkaisemaan, sillä väärinkäsitysten syntyminen on melko yleistä.

17-vuotias Jackson Murphy yritti twiitata hänen mielestään hauskan vitsin Amy Schumerista, mutta se menikin naiselta ohi.

Twitter
Twitter

Jackson Murphy oli päässyt Metro-lehden mukaa tapaamaan ihailemaansa naiskoomikkoa ja pääsi vielä yhteiskuvaankin hänen kanssaan. Murphy julkaisi Twitterissä yhteiskuvan, johon hän kirjoitti kuvatekstin: ”Vietin illan Amy Schumerin kanssa. En takuulla ole ainut, joka näin voi sanoa”. Schumer ei ottanut twiittiä vitsinä vaan hän loukkaantui tekstistä.

Amy Schumer vastasi nasevasti fanilleen takaisin kertoen, että ymmärtää täysin mistä on kyse, koska hän on huora. Nuori mies kauhistui huomatessaan, että hänen ihailemansa koomikko ei pitänyt vitsistä, minkä jälkeen Murphy ei voinutkaan kuin pyytää naiselta anteeksi kirjoittamaansa.