Kim Kardashianin neuvo Ystävänpäiväksi: ”Osta naiselle 10 000 dollarin sormus”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian kertoo tietävänsä, miten naisia kannattaa hemmotella. Hän on antanut verkkosivuillaan miehille parhaat vinkit siihen, millaisia lahjoja heidän tulisi ostaa rakkailleen ystävänpäiväksi. Vinkit eivät kuitenkaan ole ihan jokaista varten sillä osa lahjaideoista vaatii melko pulleaa lompakkoa.

Kim Kardashian neuvoo miehiä ostamaan naisilleen kauniita ja ylellisiä alusvaatteita, joiden hinnat vaihtelevat 46 dollarista aina 480 dollaria maksavaan pitsiseen bodyyn saakka. Kim suosittelee miehiä ostamaan myös ylellistä Chanelin ja Christian Louboutinin kosmetiikkaa naisille.

Yksi lahjaideoista on kuitenkin sellainen, johon harvalla miehellä ei ole varaa. Kim ehdottaa yhdeksi naiselle annettavaksi lahjaksi PinMaurizio Pinaldin isoa timantein koristeltua ruusukultasormusta, jonka hinta on 9.624 dollaria.