Mies antaa myrkkykäärmeiden pistää itseään – yrittää keksiä vasta-aineen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amatööri tiedemies pystyy kestämään lukemattomia puremia myrkyllisiltä käärmeiltä antaessaan itselleen siedätyshoitoa. Mies yrittää tehdä itsestään immuunia vaarallisimpien ja myrkyllisimpien käärmeiden puremille pystyäkseen luomaan vasta-aineen ihmisiä tappaville myrkyille.

37-vuotiaan Tim Frieden pakkomielle myrkkykäärmeitä kohtaan on mennyt jo perheenkin edelle, minkä vuoksi hänen vaimonsa on ottanut avioeron miehestä. Friede on antanut käärmeiden purra itseään yli 160 kertaa viimeisen 16 vuoden aikana tavoitellessaan immuniteettia myrkkyjä vastaan.

Todistaakseen muille, että hänen tekniikkansa ja menetelmänsä toimii, Friede on antanut myös taipaanin ja mustamamban pistää itseään. Taipaanin ja mustamamban pistokset tappavat ihmisen minuuteissa, mutta Friede jäi hyvän immuunikykynsä vuoksi henkiin.