Oletteko laiska pariskunta? Näistä merkeistä tunnistat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nyt on trendikästä harrastaa fitnessiä, syödä terveellisesti, työskennellä luovalla alalla ja nauttia sosiaalisesti aktiivisesta elämästä. Osa pariskunnista haluaa kuitenkin elää rennosti kotielämästä nauttien ja sohvalla laiskotellen.

Rennosti elämään suhtautuvien pariskuntien elämä on sitä, että he saattavat keskustella samankin katon alla ollessaan pikaviestimien välityksellä. He eivät välttämättä pukeudu koko päivänä, vaan haahuilevat pyjamassa huoneesta toiseen. He saattavat torkahtaa sohvalle kesken päivän kelloa katsomatta.

Laiskojen kumppanusten elämään kuuluu olennaisesti elokuvien ja televisiosarjojen seuraaminen. Tämä saattaa johtaa siihen, että Netflixistä on pian katsottu kaikki katsottavan arvoinen. Mikro on heidän suosikkiruoantekovälineensä silloin, kun he eivät tilaa ruokaa kotiinkuljetuksella. Viikonloppuisin ohjelmassa ei ole muuta kuin relaamista.

Toisinaan laiskottelu lipsahtaa löysän elämäntavan puolelle ja tällöin jopa peseytyminen saattaa olla vaivalloista. Laiskojen pariskuntien koti on yleensä sotkuinen, koska he eivät välitä siitä mitä lattialle putoaa tai onko tiskivuori kattoon saakka. Joskus laiskojen pariskuntien kodista mennään ulos vain pakon edestä ja kumppani on ainoa ihminen kenet he haluavat nähdä.