Talven suurin festivaali viikonloppuna – eikä sijaitse Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa järjestetään kesäisin suuri määrä festivaaleja, joissa nähdään usein kuumin artistikattaus Suomesta ja ulkomailta. Talvella sen sijaan järjestetään lähinnä jäähallikonsertteja ja gaalailtoja. Ensi viikonloppuna järjestetään kuitenkin Vaasassa talven massiivisin festivaali Polar Sound Festival.

Vaasa Arenalla, eli Vaasan jäähallissa, lavalla nousevat kahden päivän aikana saksalainen ravejyrä Scooter sekä ruotsalaiset eurodancen supertähdet E-Typer ja Pandora. Lisäksi festaria tähdittävät suomalaiset Antti Tuisku, JVG, Sanni, Robin ja Anna Abreu. Supersuosittu teinitähti Robin nähdään lauantaina omassa ikärajattomassa päiväkonsertissaan muiden esiintyessä iltakonserteissa.

Robinin konsertin lisäksi alle 18-vuotiaat pääsevät paikalle myös perjantai-iltana, jolloin täysi-ikäisille juhlijoille on erotttu oma anniskelualueensa.