Ryöstäjälle kävi huonosti – karma iski kesken työpäivän

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Varkaiden suunnittelemat helpot näpistykset eivät aina mene niin kuin pitäisi. Kiireessä varkaat saattavat tehdä tyhmiä virheitä tai kohdata yllättäviä ongelmia. Eräs varas kohtasi karman iskun heti kun oli uhannut uhriaan puukolla.

YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa ryöstön uhriksi päätynyt mies kuvaa vahingoittunutta rikollista. Mies kiemurtelee tuskissaan, koska hän on murtanut nilkkansa yrittäessään nopeasti ryöstön jälkeen pakoon. Mies yritti varastaa puhelimen, mutta päätyikin vahingoittamaan itseään.

Ryöstäjä oli ottanut uhrilta iPhonen ja uhannut häntä puukolla. Kun rikollinen oli ampaissut pakoon ja hypännyt puisen aidan yli, hän oli laskeutunut jalkansa päälle huonosti murtaen sen. Videolla uhri kuvaa vahingoniloisena kivuissaan vääntelehtivää ryöstäjää, joka onkin yllättäin pahoillaan tekemisistään.