Tuhma aikuisten värityskirja kerää rahaa Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsilta tutut värityskirjat ovat lyöneet itsensä parin viime vuoden aikana myös aikuisten ajanvietteenä, sillä aikuisten värityskirjat ovat nousseet suureksi hitiksi. Parhaillaan Suomessa suunnitellaan värityskirjaa, jossa sisältö olisi vain aikuisille sopivaa.

Tuhma aikuisten varityskirja hakee parhaillaan joukkorahoitusta verkossa. Värityskirja näyttää tavallista paljaampaa pintaa olematta kuitenkaan mauton. Värityskirja on määrä julkaista Ystävänpäivänä 2016. Rahoitukseen osallistuvat saavat oman värityskirjansa pari päivää ennen Ystävänpäivää.

Kuvien takana on kahdeksan hengen työryhmä, jotka ovat löytyneet mukaan projektiin pääasiassa sosiaalisen median kautta. Kädenjälkensä kirjaan ovat jättäneet esimerkiksi useat kainuulaistaustaiset nuoret ja Suomen ensimmäisen gaylifestyleblogin Tämän kylän homopoika.