Caitlyn Jenner joutui poistamaan rintansa: ”Vaimon vuoksi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Caitlyn Jenner on paljastanut itsestään uusia puolia ja pieniä salaisuuksia siitä lähtien kun hän teki sukupuolenkorjauksen Brucesta Caitlyniksi. Nyt hän on kertonut Daily Mail -lehden mukaan, että hän on ollut jo 90-luvulla korjaamassa sukupuoltaan ennen kuin hän tapasi Krisin ja rakastui.

Jenner oli aloittanut hormonihoidot jo ennen 90-lukua. Hänelle oli ehtinyt kasvamaan rinnat, joista hän nautti suunnattomasti. Kun Jenner kuitenkin tapasi Krisin, hän rakastui ja päätti poistattaa rintansa keskeyttäen sukupuolenkorjauksen. Hän kertoi Krisille tilanteestaan ja he sopivat heidän suhteensa säännöistä.

Jennerin mukaan Kris on aina tiennyt kaiken eikä sukupuolen vaihtaminen tullut hänelle yllätyksenä. Pari oli naimisissa ollessaan sopinut säännöistä, joiden mukaan Jenner sai toteuttaa mielihalujaan vain omilla matkoillaan ja pukeutua naiseksi ollessaan yksin poissa kotoa.