Ferrari-fanin unelmaloma – neljän päivän elämysmatka 9 000 eurolla

Autot Lux Matkailu · Terhi Piiroinen

Luksusmatkatoimistot räätälöivät asiakkailleen näyttäviä matkakokonaisuuksia, joissa ei säästellä glamourissa tai elämyksissä. Nyt markkinoille on tullut kaikkien Ferrari-fanien unelmareissu Pohjois-Italiaan. Legendaarisen urheiluauton vuokra sisältyy hintaan.

Donna Franca Tours ja Red Travel -matkatoimistot ovat yhdistäneet voimansa ja luoneet ikimuistoisen Ferrari-matkapaketin. Neljä päivää kestävään reissuun kuuluu oman urheiluauton lisäksi ajoreissu Milanon ja Como- sekä Maggiorejärvien upeisiin maisemiin. Matkoja järjestetään päivittäin huhtikuusta lokakuun loppuun.

Matkan varanneet voivat valita alleen Ferrari 458 Spiderin, Ferrari 458 Italian, Ferrari Californian tai Ferrari 458 Specialen. Matkaan kuuluu yöpyminen viiden tähden hotelleissa, yksityisiä veneajeluita, matkaoppaita ja valokuvaaja. Lisäksi reissusta saa muistoksi DVD-levyn. Matkan hinta on noin 9.000 euroa.