Gerard Butler iski Rita Oran – yhteinen yö luksushotellissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Rita Ora tapailee huhujen mukaan näyttelijä Gerard Butleria. Pariskunta on bongattu yhdessä muun muassa hollywoodilaisessa ravintolassa romanttisissa tunnelmissa. Herrasmiehenä Gerard maksoi parin ravintolalaskun ja sitten kaksikko lähti jatkamaan iltaa.

Us Weekly -lehden mukaan pariskunta vietti lopulta yhteisen yön luksushotellissa. Vaikuttaisi siltä, että näyttelijäkomistuksen sinkkuelämä on alkanut vauhdikkaissa merkeissä. Mies nimittäin erosi vasta hiljattain pitkäaikaisesta tyttöystävästään Morgan Brownista.

Gerardin charmi on iskenyt Ritaan ja pari on viihtynyt yhdessä. Toistaiseksi ei ole tiedossa onko kaksikon romanttinen ilta jäänyt vain yhden illan jutuksi. Molemmat ovat olleet vaitonaisia suhteestaan eikä julkista vahvistusta tapailulle ole onnistuttu saamaan.