Liukumäenlaskun SM-kisat järjestetään Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Konalassa avattiin lokakuussa Kauppakeskus Ristikossa sijaitseva reippailuhalli Huimala, jossa on muun muassa Suomen korkein sisäliukumäki. Laskiaistiistaina 9. helmikuuta Huimalassa järjestetään liukumäenlaskun epäviralliset SM-kilpailut.

– Kisoissa jaetaan vain tyylipisteitä, joten tässä kisassa parhaalla asulla ja komeimmalla tuuletuksella on nopeutta enemmän merkitystä, Huimalan toimitusjohtaja Kimmo Stude kertoo.

Jokainen laskusuoritus valokuvataan, ja voittajan valitsee suosikkitubettaja Iina-Katariina Haataja sosiaalisen mediaan ladattujen ja paikan päällä otettujen tuuletuskuvien perusteella. Voittajalle on luvassa kaiverrettu palkintopokaali, Huimalan kymmenen kerran sarjakortti sekä tietysti pulkka ulkona tapahtuvia laskuoperaatioita varten.