Liukumäenlaskun SM-kisat järjestetään Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Konalassa avattiin lokakuussa Kauppakeskus Ristikossa sijaitseva reippailuhalli Huimala, jossa on muun muassa Suomen korkein sisäliukumäki. Laskiaistiistaina 9. helmikuuta Huimalassa järjestetään liukumäenlaskun epäviralliset SM-kilpailut.

– Kisoissa jaetaan vain tyylipisteitä, joten tässä kisassa parhaalla asulla ja komeimmalla tuuletuksella on nopeutta enemmän merkitystä, Huimalan toimitusjohtaja Kimmo Stude kertoo.

Jokainen laskusuoritus valokuvataan, ja voittajan valitsee suosikkitubettaja Iina-Katariina Haataja sosiaalisen mediaan ladattujen ja paikan päällä otettujen tuuletuskuvien perusteella. Voittajalle on luvassa kaiverrettu palkintopokaali, Huimalan kymmenen kerran sarjakortti sekä tietysti pulkka ulkona tapahtuvia laskuoperaatioita varten.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat