Matkustajat järjestivät pikkujoulubileet – aamun ruuhkajunassa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joka päivä samaan aikaan julkisilla kulkuneuvoilla matkustavat ihmiset oppivat tuntemaan toisensa ainakin kasvojen perusteella. Walesissa junalla matkustaneet työntekijät päättivät pitää viime perjantain kunniaksi pikkujoulut matkustamossa – ja vieläpä pahimpaan ruuhka-aikaan.

Kuusi iloista matkustajaa kaivoi täydessä ruuhkajunassa esiin paperiset kruunut ja koristeet, panivat pöydälle liinan ja kattoivat sen päälle makkaroita sekä savustettua lohta. Aamu-uniset kanssamatkustajat innostuivat myös porukan pikkujouluista, ja juhlijoilla näytti olevan ainakin kuvien perusteella hauskaa.

Pikkujouluihin osallistunut Chris Lines oli yksi idean toteuttajista. Hän oli pohtinut matkustajakavereineen, miksi he eivät voisi viettää 40 minuutin pituista junamatkaa ilakoiden ja nauttien, Telegraph uutisoi. Juhlista on julkaistu kuvia myös sosiaaliseen mediaan.