Huumeidenkäytön karmiva seuraus – komistus muuttui kauhistukseksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sosiaalisessa mediassa on hiljattain lähtenyt leviämään kuvasarja yhdysvaltalaisen miehen pidätyskuvista. Matthew Joseph Medlinin kuvat ovat kauhistuttava osoitus siitä, millaisia muutoksia huumeiden käyttäminen saa aikaan. Matthew on myöntänyt olevansa koukussa metamfetamiiniin.

Daily Mail -lehden mukaan Matthew’n pidätyskuvat ovat julkisia ja ne on julkaistu Multnomah County Sheriff Office -poliisilaitoksen sivuilla. Vuonna 2002 otetussa pidätyskuvassa esiintyy Medlin 18-vuotiaana. Kuvassa esiintyvää komeaa nuorukaista voisi luulla miesmalliksi.

Seuraavat kaksi pidätyskuvaa ovat vuodelta 2007, jolloin miehen rikokset ja huumeiden käyttö oli alkanut lähteä käsistä. Vuonna 2013 mies on pidätetty useita kertoja ja kuvissa tapahtunut muutos on radikaali. Viimeisimmässä kuvassa esiintyvää miestä ei ole tunnistaa Medliniksi.

Vuonna 2016 pidätetty 32-vuotias Matthew oli pidätetty murrosta. Mies oli murtautunut rautatieyhtiön tontille ja hän oli vastustellut pidätystään. Aiempien tuomioiden ja rikosten johdosta mies tulee todennäköisesti viettämään seuraavat vuotensa telkien takana.