Näin miehet arvostelevat naisia – tekopyhyys huvittaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lindsey-niminen nainen alkoi ärsyyntymään miehistä, jotka arvostelivat naisten käyttäytymistä ja ulkonäköä seksistiseen sävyyn ollessaan itse täysin tekopyhiä. Nainen päätti käyttää miesten antamia kommentteja heitä itseään vastaan ja etsiä itse kommentoijista mauttomia kuvia.

Lindsey on etsinyt Twitteristä miesten tekemiä arvostelevia kommentteja, joissa miehet ovat pyytäneet naisia arvostamaan itseään, lopettamaan paljastelevien kuvien julkaisemisen tai kommentoivat muuten halventavasti naisten ulkonäköä. Lindsey etsi kommentoijista itsestään paljastavia kuvia ja huomasi, että se ei ollut vaikeaa.

Lindsay on julkaissut aihetunnisteella #ShirtlessShamers2016 hauskoja kuvapareja, joissa miesten tekopyhyys käy hyvin ilmi. Kuvapareissa toinen kuva sisältää aina miehen kirjoittaman kommentin ja toinen kuva paljastavan kuvan itse miehestä. Kuvat ovat Distractify-sivuston mukaan osa Lindseyn toteuttamaa Cards Against Harassment -projektia.