Junayhtiöltä huvittava kuva: Sinitiainen tuuppautui valvontakuviin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Junayhtiö julkaisi huvittavan kuvan – sinitiainen tuuppautui valvontakuviin!

Engannissa Abergynolwynin juna-asemalle pyrähtänyt sinitiainen oli löytänyt tolpan nokasta kiinnostavan laitteen. Asemalle viritetyn valvontakameran linssi oli kiinnittänyt linnun huomion ja se päätti vilkaista kameran sisälle.

Erikoinen tilanne on tallentunut valvontakameran ottamiin kuviin. Talyllyn Railway -yhtiö on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan huvittavasta näköesteestä. Sinitiainen tuijotti suoraan kameraan ja sitten se jatkoi matkaansa.

Näky välittyi kameran kautta myös matkustajille, jotka olivat seuranneet aseman liikennettä. Talyllyn Railway -yhtiön edustaja Ellis Jacklin kertoi, että asemalla on kolme kameraa, joiden kuvaamaa näkymää myös asiakkaat voivat seurata netin kautta. Näköeste ei onneksi häirinnyt aseman liikennöintiä, eivätkä junat myöhästelleet sinitiaisen yllätysposeerauksen takia.