Sopiva seksikumppaneiden määrä selvitettiin – odottamaton tulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa miehistä leveilee romanttisilla saavutuksillaan ja saattaa suurennella muun muassa seksikumppaneidensa määrää reilusti yläkanttiin. Pettäjäsivusto IllicitEncounters.com selvitti, mikä on heidän käyttäjiensä mielestä ideaali rakastelukumppaneiden määrä.

Tuhannelle ihmiselle suoritetun kyselyn mukaan sopivin seksipartnereiden määrä on kymmenen. Kymmenen ihmisen kanssa seksiä harrastaneen luulisi tietävän mitä hän tekee, mutta paikkoja ei ole kulutettu puhki.

Vaikka sanotaan, että ei se järvi soutamalla kulu, ei runsaalla seksikumppaneiden määrällä varustetut henkilöt viehätä vastakkaista sukupuolta. Saman kyselyn mukaan seksipartnereiden määrällä on enemmän merkitystä miehille kuin naisille.

Vain yhdeksän prosenttia miehistä piti sopivana, että naisilla oli ollut ennen heitä 11-15 kumppania sängyssä, kun naisista saman määrän hyväksyi 12 prosenttia. Mitä suuremmaksi määrä kasvoi, sitä vähemmän se katsottiin soveliaaksi.

Seksikumppaneiden määrää ei kuitenkaan kannata paljastaa uudelle tuttavuudelle, koska se ei kiinnosta kuin murto-osaa ihmisistä, Thrillist-sivusto muistuttaa.