Yllätä rakkaasi – näin kirjoitat vanhan kunnon rakkauskirjeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ystävänpäivänä ei kannata tyytyä pelkkään kynttiläillalliseen, suklaarasian antamiseen ja kortin ojentamiseen. Yksi hyvä keino on kertoa tunteistaan vanhanaikaisen rakkauskirjeen avulla. Nyt on annettu vinkkejä hyvän kirjeen kirjoittamiseksi.

Kaunis kirjepaperi, käsin kirjoitettu kirje ja sinetillä suljettu kuori. Rakkauskirjeet saavat monen naisen sydämen läpättämään onnesta, koska sen laatiminen saattaa vaatia suuresti vaivannäköä kumppanilta. Rakkauskirje kirjoitetaan ajatuksella, tunteita peittelemättä. Eikä se maksa mitään.

Kirjeessä on hyvä kertoa niistä asioista, jotka tekevät parisuhteesta hyvän. Mitkä ovat ne uniikit ja yhteiset asiat, jotka saavat jutun toimimaan. Kirjeessä voi paljastaa salaisuuksia itsestään ja kuljettaa kumppani tekstin avulla sielunsa sisimpään. Kirjeessä voi luetella kultamurun parhaimpia puolia ja asioita, joita hänessä eniten rakastaa.

Rakkauskirjeeseen voi lisätä ajatuksia omasta mussukasta ja luetella heidän upeita piirteitä, joita he eivät itse välttämättä tiedä. Kirjeessä voi paljastaa mikä on omasta mielestä romanttisinta mitä puoliso on koskaan tehnyt. Entä mitkä ovat ne pienet ja arkipäiväiset asiat, jotka saavat rakastumaan kumppaniin yhä uudelleen ja uudelleen.

Kirjeen myötä voi myös palata siihen aikaan, kun suhde alkoi ja rakastuminen syveni. Voi muistella alkuaikoja ja hetkiä, jolloin tajusi olevansa korvia myöten ihastunut. Kirjeessä voi kerrata yhteisiä ja parhaimpia muistoja sekä sitä, miten maailma on muuttunut yhdessäolon aikana. Tärkeintä on kertoa rakastavansa kumppaniaan.