Hausmyllyn Enzo selätti syövän: ”Pelotti ihan perkeleesti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin ikävän uutisen, jonka mukaan huippusuositun Hausmylly-yhtyeen kantava voima Enzo sairastui syöpään. Nyt asiassa on tapahtunut onnellinen käänne, kun syöpähoidot ovat viimein ohi.

Enzo kertoi ensin kieltäytyvänsä sytostaattihoidoista, mutta myöhemmin suostui kuitenkin niihin. Nyt kova urakka on viimein takana, ja artisti kuuli tuomionsa.

– Jaahas, viimeinen sytostaatin jälkeen pelotti ihan perkeleesti tuomio. Perhana vieköön. Sain terveen paperit. Etäispesäke on saattanut löytyä poskesta, mutta näillä mennään. Prkl nyt on terveen paperit, Enzo kirjoittaa Facebookissa.

Enzo vahvisti ilouutisen Staralle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat