Instagram-julkkis paljasti: ”Näin otat hyvät kuvat ilman editointia”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Instagramissa on monia hyviä kuvanmuokkausohjelmia tarjolla, ja ne houkuttelevat ihmisiä käyttämään muokkausominaisuuksia välillä äärimmäisyyksiin saakka. Yleensä kukaan ei kuitenkaan haluaisi luonnotonta kuvaa vaan sellaisen kuvan, jossa näyttää aidosti ja luonnollisesti hieman paremmalta.

Instagram-julkkis ja bloggaaja Drew Scott antoi parhaat kuvavinkkinsä Huffington Post -lehdelle. Kuvan ottajan tulee olla Scottin mukaan aina mahdollisimman alhaalla, että kuvattava näyttää pidemmältä. Useimmat haluavat näyttää kuvissa pitkiltä ja alhaalta kuvaaminen saa sen aikaan. Tällöin kuvattava näyttää taustaan verrattuna todella pitkältä ja hoikalta.

Selvitä mikä on paras kuvakulmasi ja käytä sitä aina kuvissa hyödyksesi. Useammissa tapauksissa suoraan edestäpäin otetut kuvat eivät palvele kuvattavaa vaan paras kuvakulma löytyy esimerkiksi sivuprofiilista. Valokuvatessa kannattaa myös ottaa paljon vaihtoehtoja eri kuvakulmista, jolloin sinulla on enemmän valinnanvaraa ja voit itse päättää mikä kuvista on paras.