Kalkkuna lentokoneen matkustamossa – uskomaton syy!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suuri osa amerikkalaisista lentoyhtiöistä sallivat kotimaan lennoilleen eläinavustajia, jotka lieventävät lentopelkoisen matkustajan pelko- ja ahdistustiloja. Useimmiten ihmiset ottavat lennolle mukaan opas-tai avustajakoiran, jonka läsnäolo rauhoittaa heitä.

Erään lentoyhtiön lentoemo on hiljattain julkaissut netissä kuvan erikoisesta avustajaeläimestä. Matkustaja oli nimittäin ottanut lennolle mukaan avustajakalkkunan. Daily Mail -lehden mukaan kalkkunan silitteleminen ja halaileminen lievensi matkustajan stressiä ja ahdistusta lentokoneen noustessa ilmaan.

Lentoemo julkaisi kuvan kalkkunasta Reddit-palvelussa. Hänen mukaansa lennoilla on nähty avustajina kissoja, marsuja, miniatyyrihevosia ja minipossuja. Matkustamonhenkilökunnan mukaan kalkkuna oli kuitenkin erikoisimmasta päästä.

View post on imgur.com