Karmiva väite: P. Diddy maksoi Tupacin murhan?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tupac Shakur oli monien rakastama räppäri, joka menehtyi 25-vuotiaana. Vuonna 1996 Tupac ammuttiin tienristeyksessä ohimenevästä autosta Las Vegasissa, minkä jälkeen mies kiidätettiin sairaalaan. Tupac menehtyi saamiinsa vammoihin kuusi päivää myöhemmin.

Tupacin kuolemasta ja siihen liittyvistä henkilöistä on paljon teorioita, joista uusimpaan on nyt Huffington Post -lehden mukaan yhdistetty myös Sean Combs.

46-vuotias Combs tunnetaan paremmin artistinimellään P. Diddy, joka on tullut nyt esille uudessa Tupacin murhaa käsittelevässä dokumentissa. LAPD:ssä työskennelleen etsivän Greg Kadingin dokumentissa kuullaan nauhoitettu kuulustelu, jossa eräs jengiläinen väittää Diddyn suunnitelleen Tupacin murhan.

Kuulustelunauhassa Duane Davis -niminen jengiläinen kertoo, että Diddy suunnitteli Tupacin murhaamisen. Diddy oli puhunut läheisilleen Tupacin murhaamisesta useaan otteeseen ja hänen väitetään maksaneen palkkamurhaajalle miljoonapalkkion Tupacin tappamisesta. Davis oli mukana suorittamassa murhaa, mutta hän jäi katkerana nuolemaan näppejään, kun Diddy ei maksanutkaan hänelle Davisin osuutta.