Kenneth Tanin Hello-cover loksauttaa leuat: ”Tämän takia internet on olemassa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa julkaistaan – niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa – ajoittain musiikkivideoita, jotka poikkeavat valtavirrasta tavalla tai toisella. Ajoittain vastaan tulee myös videoita, joiden tarkoitusperät mietityttävät lähes jokaista katsojaa. Kenneth Tanin Hello-coverin musiikkivideo on sellainen.

Facebookissa julkaistu versiointi Adelen hitistä on musiikillisesti karaoketasoa, mutta kappaleen video on sen sijaan noussut melkoiseksi nettihitiksi. Singaporen turistilautakunnan sponsoroimaksi väitetyllä vidella nähdään nimittäin ihmiselämän kokoinen annos Kenneth Tanin vartaloa hieman turhankin lähikuvissa. Mies itse nautiskelee lomakohteiden tarjonnasta kuin matkailumainoksessa.

Cover of Adele's latest hit single, "Hello", produced for the Singapore Tourism Board.

Julkaissut Kenneth Tan 29. tammikuuta 2016