Kiinalaiset ”taaperomunkit” sulattavat sydämet ympäri maailmaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinan Hechuanissa sijaitsevassa Er Fo -buddhalaistemppelissä on hiljattain vieraillut ihastuttava taaperokaksikko. Munkiksi puetut pojat olivat vanhempiensa kanssa vierailulla temppelissä ja poikien yllä oli uskontoa kunnioittavat perinneasut.

People’s Daily Online -sivuston mukaan pienten poikien isät ovat hyviä ystäviä ja he olivat päättäneet pukea poikansa munkin asuihin heidän vieraillessaan temppelissä. Pienokaiset seurasivat isiensä esimerkkiä ja he osallistuivat seremonioihin ja rukouksiin kuin vanhat tekijät.

Perheenisät ovat julkaisseet sosiaalisessa mediassa kuvia yhteisestä retkestään temppeliin. Pienet pojat ovat varastaneet kaiken huomion temppelistä otetuista kuvista ja minikokoiset munkit sulautuvat ympäristöönsä erinomaisesti.