Kylie Minogue on kihloissa? Väläytti suurta timanttisormustaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Kylie Minogue on huhujen mukaan mennyt kihloihin poikaystävänsä Joshua Sassen kanssa. Kaunotar on nimittäin jo kuukauden ajan pitänyt nimettömässään upeaa timanttisormusta. Kimalteleva koru ei ole jäänyt paparazzeilta tai faneilta huomaamatta.

Daily Mail -lehden mukaan pariskunnan suhde on vakaalla pohjalla. Kylie ja Joshua ovat käyneet muun muassa keskusteluita perheen perustamisesta. Laulajatar on puolustanut julkisesti hänen ja hänen poikaystävänsä ikäeroa, joka on 20 vuotta.

Stara uutisoi taannoin, että 47-vuotias kaunotar on ärsyyntynyt siitä, että hänen 27-vuotiaasta rakkaastaan käytetään termiä ”toyboy”. Minoguen mukaan termi on hänen mielestään alentava. Kylie ja Joshua tasapainoinen ja onnellinen pariskunta, joka näillä näkymin suunnittelee pian naimisiin menoa.