Miehellä ei ole sormia – tekee silti uskomattoman pikkutarkkoja teoksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset pystyvät fyysisistä esteistä huolimatta oppimaan ja tekemään uskomattomia asioita, kun tahdonvoimaa vain löytyy tarpeeksi. Nyt videolla nähdään todella taitava maalari, joka tekee uskomattoman tarkkaa työtä siitä huolimatta, että hänellä ei ole sormia.

26-vuotias Desmond Blair rakastaa maalaamista ja muotokuvien tekemistä eikä anna sen, että hänellä ei ole sormia, estää häntä toteuttamasta itseään. Blair onnistuu loihtimaan maaleilla upeaa taidetta ja pikkutarkkoja muotokuvia vaikka hänellä ei ole sormia joiden välissä maalausvälineitä pitää.

Blair on maalannut muun muassa presidentti Barack Obaman ja Andre 3000 -nimisen muusikon muotokuvat. Desmond toivoo pystyvänsä jonain päivänä keräämään taiteensa avulla rahaa hyväntekeväisyyskohteisiin, jotka auttavat muita nuoria, joilla on poikkeavuuksia tai synnynnäisiä ongelmia raajoissa.