Mies haastoi vaimonsa oikeuteen: ”Ei kokkaa ja siivoa tarpeeksi!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Italialaismies on haastanut vaimonsa oikeuteen kotitöiden laiminlyömisestä. Miehen mukaan nainen on kaltoinkohdellut perhettään, sillä hän ei tee ruokaa tai siivoa tarpeeksi usein. 40-vuotias vaimo joutuu vastaamaan syytöksiinsä oikeudessa Sonninossa, Italiassa.

The Local -lehden mukaan vaimo on heittänyt aviomiehensä ulos heidän yhteisestä makuuhuoneesta ja mies nukkuu yönsä sohvalla. Mies on sitä mieltä, että nainen on käytöksellään vaarantanut perheensä terveyden ja hyvinvoinnin, sillä heidän kotinsa on saastainen ja ruokia joutuu heittämään roskiin, kun vaimo ei kokkaa niistä perheelle aterioita.

Italialaisessa oikeustuomioistuimessa vaimo saattaa saada rikoksesta jopa kuuden vuoden vankeustuomion. Pariskunta tulee käsittelemään perhettään ja kotitöitä koskevia kiistojaan oikeudessa 2016 lokakuussa.