Sovituskoppivirtsaaja jäi kiinni – unohti kännykkänsä koppiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Floridalainen Brooke Amber Sutton on pidätetty epäiltynä myymälävarkaudesta ja julkisella paikalla virtsaamisesta. Poliisit pääsivät naisen jäljille, kun hänen käyttämästään sovituskopista löytyi matkapuhelin. Viranomaiset soittivat Suttonin aviomiehelle, joka ilmiantoi vaimonsa.

Mirror-lehden mukaan Brooken hallusta on löydetty varastettuja vaatteita. Sen lisäksi, että nainen oli asioinut myymälässä varastaakseen vaatteita, oli hän virtsannut sovituskopissa vaatteiden päälle, joita hän ei halunnut varastaa.

Suttonin harmiksi hän oli unohtanut puhelimensa sovituskoppiin. Aviomies auttoi viranomaisia antamalla heille vaimonsa auton tuntomerkit. Poliisit löysivät auton ostoskeskuksen parkkipaikalla ja nainen pidätettiin lähellä rikospaikkaa. Aviomies maksoi vaimonsa takuut ja hän pääsi putkasta kotiin odottaman oikeudenkäyntiä.