Kansalainen turhautui poliitikkoon – dildo suuhun suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Uuden-Seelannin talouskehitysministeri Steven Joyce on joutunut yllättävän kiusalliseen tilanteeseen kesken televisiohaastattelunsa. Yleisön joukossa ollut protestoija nimittäin heitti ministeriä kasvoihin seksilelulla.

New Zealand Herald -lehden mukaan nainen huusi Stevenille ”Tässä sinulle suvereeniteettimme raiskaamisesta!”. Naisen uskotaan protestoivan hiljattain solmittua Trans-Pacific Partnership -vapaakauppasopimusta vastaan.

Nainen pidätettiin välittömästi ja poliisit ryntäsivät nostamaan maasta naisen heittämän seksilelun. Poliitikon mukaan nainen oli onnistunut yllättämään hänet, vaikka hän olikin varautunut protestointiin Waitangi-päivänä. Aiempina vuosina Waitangi-päivänä poliitikkoja on heitetty muun muassa vihanneksilla, kananmunilla ja kuolleilla kaloilla. Ensimmäistä kertaa ministeri sai osuman poskeensa seksilelusta.