Kylie Jennerin laiton tapa – kuvaa Snapchat-videoita auton ratissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kylie Jenner on sosiaalisen median kuningatar ja nuori nainen onkin saavuttanut hetki sitten Instagram-tililleen yli 50 miljoonaa seuraajaa. Suuren ihailun kohteena Jennerillä on kuitenkin suurempi vastuu siitä, millaista materiaalia hän julkaisee, minkä vuoksi naisen ei olisi enää sopivaa esimerkiksi rikkoa lakia samalla kun hän videoi itseään.

Kylie Jenner on kiireinen nainen, minkä vuoksi hän on päättänyt ottaa kaiken irti ajasta, jolloin hän siirtyy paikasta toiseen. Jenner on saanut kuitenkin nyt hieman nuhtelua osakseen sillä Jenner todistetusti kuvaa itsestään Snapchat-videoita liikenteessä samalla kun hän ajaa autoa.

Kyliella on Kylizzlesnapchats-niminen Instagram-tili, jonne kaunotar siirtää kuvaamansa Snapchat-videot. Useammissa videoissa nähdään, että nainen itse ajaa autoa ja kuvaa samalla videota jutellen tai poseeraten kameralle, mikä on selkeä turvallisuusriski liikenteessä. Toivottavasti muut nuoret ymmärtävät olla ottamatta tästä tavasta mallia.

Go follow @kyliekpicture

Video, jonka Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) julkaisi

Go follow @kyliekworld

Video, jonka Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) julkaisi