Mies menehtyi kesken seksin – prostituoitu jäi nalkkiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinassa pelastuslaitos oli saanut ilmoituksen vanhuksesta, joka oli saanut sairaskohtauksen kesken yhdynnän. Paikalla esihoitajia odotti erikoinen näky, sillä kohtaukseen menehtyneen miehen päällä makasi nainen, joka ei päässyt irtautumaan potilaasta.

Kiinalaisessa mediassa on lähtenyt leviämään video, jossa menehtynyttä vanhusta kuljetetaan paareilla kohti ambulanssia. Miehen yllä on peitto, jonka alla on nainen. Daily Mail -lehden mukaan prostituoitu oli jäänyt nalkkiin ja hänet jouduttiin viemään sairaalaan edesmenneen miehen kanssa.

BBC-kanava on haastatellut aiheeseen liittyen englantilaislääkäri John Deania, joka kertoi, että vaikka tapaus kuulostaa uskomattomalta, on se silti mahdollinen. Mediassa ei ole paljastettu, missä traaginen tapaus sattui. Sen sijaan, että ihmiset olisivat säälineet menehtynyttä vanhusta ovat monet olleet sitä mieltä, että hän siirtyi tuonpuoleiseen onnellisena.