Beyonce haluaa lisää rahaa ja menestystä – manageritiimille potkut

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Beyonce on hiljattain irtisanonut hänen bisnesmanagerinsa Lee Anne Callahan-Longon. Vuosia kestänyt yhteistyö on tullut päätökseensä, sillä Beyonce haluaa uudistua. Tähtönen tavoittelee tulevaisuudessa suurempaa menestystä.

Page Six -lehden mukaan Callahan-Longo ei ollut ainoa kenkää saanut bisnestiimin jäsen. Tähtönen irtisanoi koko markkinointitiiminsä mukaan lukien oman serkkunsa. Beyoncen yrityksen johtoon palkattiin uusia henkilöitä ja yritykseen perustettiin uusia tiimiä ja osastoja.

Tähtösen omistamassa Parkwood Entertainment -yrityksen henkilöstössä on käynyt kova tuuli ja monet poptähteä palvelleista ihmisistä ovat menettäneet työpaikkansa tai heidät on siirretty toisiin tehtäviin. Tulevaisuudessa Beyonce haluaa tehdä enemmän rahakkaita sopimuksia kansainvälisten brändien kanssa. Sen lisäksi hän toivoo uutta näkökulmaa uuden levynsä markkinoinnissa.